Returprogram til forbrugsstoffer


System A - Stort forbrug af forbrugsstoffer

Vi tilbyder en returkasse til brugte tonerpatroner & tromler til de kunder, som har et mellemstort til stort forbrug. Hvis denne metode egner sig til din virksomhed, kan du bestille miljøbox hér.

System B - Begrænset forbrug af forbrugsstoffer

Vi tilbyder gratis aflevering af brugte tonerpatroner, tromler & fusere( varmelegemer) til de kunder, som har et lavt forbrug. Hvis Du vil returnere, skal du følge trinene beskrevet nedenfor. For at begrænse miljøforurening pga. overdreven transport beder vi dig aflevere flere tomme tonerpatroner, tromler eller fusere (inklusive eventuel brugt emballage) samlet.


1. Tag den brugte dele ud af printeren.


2. Sørg for at indpakke den brugte del i emballagen fra de nye dele og tape emballagen godt sammen, for at undgå spild under forsendelsen.


3. Udskriv den portofri returetiket, som du finder her.


4. Returner venligst flere dele samlet ved enten at tape emballagerne sikkert sammen eller ved at lægge dem i en papkasse og klæbe etiketten uden på papkassen.


5. Indlevér pakken på Posthuset eller ved din pakke afhentning.

På forhånd tak.

NOTE

Gælder KUN for OKI´s forbrugsstoffer. Såfremt andre mærker returneres forbeholder OKI sig ret til at fakturere kunden et beløb svarende til udgiften af servicen.

Connect with OKI Europe

linkedin youtube twitter facebook instagram

©1995-2024 Oki Europe Ltd.